В. Т. Дерипаска встретился с лидерами политических партий и общественных организаций Доброполья + ФОТО

Переглядів: 1322 0 11.11.2013 в 16:36:25 Новини місцевої влади
В. Т. Дерипаска встретился с лидерами политических партий и общественных организаций Доброполья + ФОТО

   Добропільський міський голова Віктор ДЕРИПАСКА зустрівся з лідерами політичних партій та громадських організацій міста, щоб обговорити питання розвитку громадянського суспільства та залучення громадськості до формування та реалізації державної та регіональної політики. 

   «Президент України 24 березня 2012 своїм указом затвердив Стратегію державної політики сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні та План першочергових заходів щодо її реалізації. Виконання цих документів і створення адекватної моделі відносин влади та громадськості покликані істотно поліпшити діалог між владою та громадянським суспільством», - зауважив Віктор Трохимович, звертаючись до присутніх. Він поінформував, що Добропільською міською радою та її виконавчим комітетом також проводиться робота щодо створення сприятливих умов для ефективної взаємодії органів місцевого самоврядування та громадськості. Один зі способів реалізації конституційного права громадян на участь в управлінні державними справами -  це сприяння роботі громадської ради та інших консультативно-дорадчих органів. 19 квітня 2013 року відбулись збори по створенню оновленої Громадської ради, засідання якої проводяться щоквартально при виконкомі. Крім того, представники громадськості входять у склад усіх робочих груп і комісій, які діють при виконкомі, що також забезпечує громадський контроль за діяльністю органів виконавчої влади. Законодавство України передбачає ряд вимог щодо забезпечення прозорості діяльності органів влади. Створюються механізми отримання громадянами інформації, пов'язаної з діяльністю органів місцевої влади. Це систематичне оприлюднення інформації в друкованих виданнях, на офіційному веб-сайті Добропільської міської ради в мережі Інтернет, на інформаційних стендах. Доступність до інформації забезпечується також наданням інформації за запитами на інформацію. 

   «Сьогодні всі реформи та соціальні ініціативи Президента України працюють в інтересах суспільства! Організовано широке обговорення проекту Концепції реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади. І наше завдання зібрати, узагальнити, обгрунтувати пропозиції громади, щоб найкращим чином провести в державі модернізацію місцевого самоврядування. І якщо у Вас є такі пропозиції, то прошу виносити їх на обговорення і розглядати належним чином. Адже саме громадянська ініціатива є обов'язковим елементом, яке забезпечує ефективний розвиток суспільства і демократичної держави», - підкреслив очільник міста. 
   Представниками громадськості також була заслухана інформація щодо реалізації в місті ініціатив Президента України, направлених на підвищення соціального захисту найбільш уразливих верств населення та поліпшення медичного захисту ветеранів Великої Вітчизняної війни. Віктор Трохимович відповів на численні питання щодо життєдіяльності міста та його подальшого розвитку, взяв до відома зауваження та пропозиції лідерів громадських об’єднань. Під час зустрічі були присутні ЗМІ.
Источник: http://radadobropillya.org

Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх