В Шиловской школе назначен новый директор

Переглядів: 1505 0 31.10.2017 в 13:01:38 Освіта
В Шиловской школе назначен новый директор

Сьогодні в відділі освіти Добропільської райдержадміністрації відбулося засідання конкурсної комісії на заміщення вакантної посади директора Шилівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Добропільської районної ради.

В засіданні комісії брала участь заступник голови районної ради Ірина Стрепоченко. До комісії надійшла одна заява від претендента на посаду директора Шевкун Алли Іванівни.

Після закінчення Шилівської ЗОШ в 1989 році, Алла Іванівна вступила до Дрогобицького педагогічного інституту на філологічний факультет. У 1994 році після закінчення інституту почала працювати в рідній школі вчителем української мови та літератури, а також англійської мови.

В 1997 році була призначена на посаду директора з навчально-виховної роботи. У 1999 році стала директором школи, в 2000 році звільнилася з посади за власним бажанням.

З 1 вересня 2017 року виконує обов’язки директора Шилівської ЗОШ. Трудовий стаж складає 23 роки. Педагогічний колектив і Шилівська сільська рада, батьківський комітет підтримали кандидатуру Алли Шевкун на посаду директора, відзначивши активність, принциповість та професіоналізм Алли Іванівни. З початком роботи з`явилось багато проблем, які треба вирішувати. Але амбітність нового директора не викликає сумнівів в тому, що вони обов’язково вирішаться зусиллями спільної роботи трудового колективу та батьків.

Бажаємо Аллі Іванівні невичерпної енергії, поваги колег та учнів і здійснення поставлених задач.


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх