В ОШ №6 дети организовали птичью столовую + ФОТО

Переглядів: 1312 0 02.03.2017 в 13:00:59 Творчість
В ОШ №6 дети организовали птичью столовую + ФОТО

"Пташина їдальня"


Зимно! Морозно! Сніг вкрив землю білою ковдрою. Люди поспішають до своїх теплих осель. Тільки птахи сидять на гіллі, розпушивши своє пір’ячко, нікуди не поспішають, мабуть мріють про ясне небо, весняне сонечко, смачні зернята. Коли зима недуже сувора, птахи здатні самі про себе подбати. А якщо така як нині, то птахам конче потрібна допомога людини. Перш за все – це звичайні годівниці. 
В листопаді ми з однокласниками працювали над проектом «Пташина їдальня».Ми знаходили різну інформацію про життя тауподобання в їжі зимуючих птахів. Дізналися, які корма для них корисні, а які можуть і зашкодити. Класний керівник Зуєва Світлана Миколаївна пояснювала як правильно заготовляти корма під час екскурсії в парк.Виготовляли разом з батьками і розвісили у парку поблизу нашої школи годівниці. Це для нас була радісна подія. 
І ось, коли холод скував землю і голод докучає птахам, наші годівниці стали їм в нагоді. Йдучи вранці до школи, або повертаючись зі школи додому ми обов’язково підсипаємо в годівниці корм. Майже в кожного з моїх однокласників, і в мене також, є годівниці і вдома, які ніколи не бувають порожні. 
Мені подобається піклуватися про пташок, а також з цікавістю спостерігати за ними. Навесні я сподіваюсь почути веселий, дзвінкий пташиний спів біля свого вікна, як подяку за піклування. 
Буду я природі другом! 
Коли парком буду йти, 
Я посію зерна доброти. 
Побажаю дереву і пташці 
Щоб вони жили у мирі й щасті. 
Люди можуть творити добро. Для птахів страшніше голод, а ніж холод. Нагодуйте птахів! 
Ангеліна Микулінська 2-А клас


В ОШ №6 дети организовали птичью столовую + ФОТО


В ОШ №6 дети организовали птичью столовую + ФОТО


В ОШ №6 дети организовали птичью столовую + ФОТО


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх