В летних лагерях добропольские школьники смогут изучать английский язык

Переглядів: 1492 0 06.06.2017 в 14:00:49 Освіта
В летних лагерях добропольские школьники смогут изучать английский язык

Літо, сонце, відпочинок, канікули. Для дітей це маленьке життя! Що може бути краще цих невід'ємних складових повноцінного відпочинку, особливо, для дітей?! Літо радує і дарує дітям незабутні емоції, приємні спогади і нових друзів, і цей рік не буде винятком! 

Значення іноземних мов в сучасному світі важко переоцінити. Знання у мовній сфері не є розкішшю, це вимога сьогодення, своєрідне вікно у світ. Будь-яка освічена людина просто зобов'язана володіти іноземною мовою, тому що саме вона є ключем до подальшої самоосвіти та самовдосконалення. Завдяки цьому діти можуть досягти поставлених цілей за допомогою нових можливостей. 

Хочете подорожувати і не відчувати себе білою вороною, а вільно спілкуватися з людьми різних національностей? Хочете стати студентом закордонного університету? Хочете престижну роботу з просуванням по кар'єрних сходах? А, може, ви бажаєте працювати закордоном? Порада одна – вивчайте іноземні мови!!!

Не перший рік поспіль при загальноосвітніх навчальних закладах Добропільської міської ради діють літні мовні табори, які дають змогу дітям у невимущеній атмосфері відшліфовувати набуті під час навчальних занять навички іншомовної комунікації. Цього року вони продовжать свою роботу при 17 загальноосвітніх навчальних закладах, у яких успішно буде поєднане вивчення іноземних мов з активним відпочинком та насиченою розважальною програмою. В основі викладання іноземних мов тут закладена комунікативна методика, яка спрямована на збільшення швидкості мови і розширення словникового запасу. 

Літні освітні табори з кожним роком стають дедалі популярнішими. Цього року 5 шкіл Добропільської міської ради стали учасниками проекту громадської організації “Global Office”. Для мовних таборів при навчальних закладах Донецької області було запропоновано новий формат табору і 70 учнів запрошені до виїзного табору «Зоряний» з поглибленим вивченням іноземних мов у Київській області, смт. Карапиші. Протягом табору діти зможуть поспілкуватися з однолітками з інших областей, вивчити іноземну мову з волонтерами та відпочити. За допомогою спеціально розробленої програми діти будуть навчатися працювати в команді, спілкуватися в багатокультурному середовищі, критично мислити та бути толерантними до інших. Ніяких нудних уроків і домашніх завдань, але разом з тим інтенсивна структурована комунікативна програма безперервного спілкування.

Літній мовний табір - це чудова можливість для наших дітей змінити своє ставлення до вивчення іноземних мов. 

Бажаємо нашим дітям плідного та корисного відпочинку!


Джерело: http://shkvarki.org


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх