В Добропольском районе рассказали, что нужно знать будущим пенсионерам

Переглядів: 842 0 25.05.2019 в 10:30:01 Пенсійний фонд України
В Добропольском районе рассказали, что нужно знать будущим пенсионерам

23 травня 209 року заступник начальника відділу обслуговування громадян № 1 Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області Катерина Шевелєва провела зустріч та заняття «Школа майбутнього пенсіонера» у трудовому колективі Світлівської сільської ради. 

   Фахівець розповіла про пенсійне забезпечення в Україні, види пенсійних виплат, умови їх призначення, перерахувала документи, які слід підготувати для отримання пенсії, порадила самостійно перевірити та уточнити усі записи у трудовій книжці, а вразі виявлених неточностей виправити їх заздалегідь. До того ж звернула увагу на те, що розмір пенсії залежить від страхового стражу та від розміру заробітної плати.

   Катерина Шевелєва розказала про переваги реєстрації застрахованих осіб на веб-порталі Пенсійного фонду України та показала на прикладі, як можна самостійно, не виходячи з домівки, контролювати власну нараховану заробітну плату, сплачені внески та страховий стаж. Учасникам заходу було запропоновано зробити передплату на газету «Пенсійний кур’єр». 

 По закінченню  зустрічі всі присутні отримали відповіді на питання, індивідуальні консультації, буклети та листівки.


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх