В Добропольском районе прошли мероприятия, посвященные 69-й годовщине освобождения Украины + ФОТО

Переглядів: 1558 0 28.10.2013 в 14:26:40 Новини району
В Добропольском районе прошли мероприятия, посвященные 69-й годовщине освобождения Украины + ФОТО

   На виконання завдань, доручень Президента України щодо поліпшення соціального та медичного захисту ветеранів Великої Вітчизняної війни, 28 жовтня в центральних населених пунктах району організовано проведення мітингів-реквіємів з покладанням квітів до пам’ятників загиблим воїнам, присвячений 69-й річниці визволення України від німецько-фашистських загарбників. У церемонії покладання квітів до пам’ятника загиблим воїнам взяли участь керівництво району, посадові особи органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, трудові колективи установ, організацій, підприємств району, представник ЗМІ. Відповідні заходи відбулись на території виконкомів сільських рад. 

   В центральній районній та сільських бібліотеках оформлені тематичні виставки літератури, фотоматеріалів «Війна без права забуття».

   24-25 жовтня, в рамках відзначення 69-ї річниці звільнення України від німецько - фашистських загарбників, в загальноосвітніх школах району відбулося відвідування школярами музейних кімнат, проведені уроки, виховні години, бесіди, конкурси творів, малюнків на тему «Немеркнуче світло Великого подвигу».
   Готуючись до відзначення 69-ї річниці звільнення України,в усіх населених пунктах району були облаштовані всі пам’ятники та братські могили, а їх на території району 54.

   Напередодні, 25 жовтня, в більшості населених пунктів було організовано проведення суботників. Так, с. Світле учні та активісти села висадили біля пам’ятника загиблим воїнам та в парковій зоні 40 кущів троянд та багато тюльпанів.
Источник: http://dobrrda.gov.ua
Автор фото: Борисюк Владимир

Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх