В Доброполськом районе подвели итоги выполнения Программы экономического и социального развития

Переглядів: 1363 0 02.12.2015 в 08:57:27 Новини місцевої влади
В Доброполськом районе подвели итоги выполнения Программы экономического и социального развития

   1 грудня голова райдержадміністрації Олег Кравчук очолив засідання колегії райдержадміністрації.

   Участь в роботі колегії прийняли голова районної ради Тамара Бєлянкіна, сільські, селищний голови, керівники відділів апарату та структурних підрозділів райдержадміністрації, організацій, установ району.

   З доповіддю про хід виконання Програми економічного і соціального розвитку району за підсумками 9 місяців поточного року виступив начальник відділу економічного розвитку і торгівлі А. Шевцов.

   Заслухавши звіт, члени колегії відзначили, що  в районі забезпечено виконання заходів Програми з соціального захисту населення, вирішення проблем в гуманітарній сфері. Обсяги реалізованої промислової продукції у відпускних цінах за 9 місяців склали 724,0 млн. грн..(87 % - до плану), надійшло платежів за звітний період до зведеного бюджету у розмірі 95,9 млн. грн. На виконання заходів Програми за рахунок всіх джерел фінансування було спрямовано 138,1 млн. грн., в тому числі коштів державного бюджету – 16,8 млн. грн., обласного бюджету – 51,3 тис. грн.., місцевих бюджетів – 5,6 млн. грн., коштів підприємств – 112,4 млн. грн., інших джерел – 308,7 тис. грн.

   Про стан виконання актів та доручень Президента України з найбільш актуальних проблем за 2015 рік проінформувала завідувач сектору контролю апарату райдержадміністрації О. Бондаренко.

   До райдержадміністрації за 10 місяців поточного року надійшло з облдержадміністрації 231 розпорядження, взято на контроль – 84, в тому числі, прийнятих на виконання актів та доручень Президента України – 12. Всього на контролі знаходилось 18 актів та доручень Президента України.

   Источник: http://donoda.gov.ua


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх