В Добропольском районе мать бросила троих детей

Переглядів: 1830 0 21.10.2017 в 09:00:51 Суспільство
В Добропольском районе мать бросила троих детей

41-річна жінка, закривши своїх дітей в будинку, вирушила кілька днів тому по «дуже важливим справам» і досі ще й не об’явилась. Але, завдяки небайдужим громадянам, про покинутих неповнолітніх дізнались поліцейські та соцпрацівники, які через відчинене вікно забрали малечу і помістили їх в дитячий притулок.

До поліції надійшло повідомлення від мешканців села Кам’янка Добропільського району про те, що в одному з домоволодінь знаходяться маленькі діти без дорослих.

Правоохоронці та представники соціальної служби негайно виїхали за вказаною адресою.

На місці події з’ясувалось, що 7-річну дівчинку та двох хлопчиків 10 та 11 років вдома закрила мати, а сама день тому кудись пішла і досі ще не повернулась. Так, 41-річна жінка самостійно займається вихованням трьох дітей, які навчаються в спеціалізованій школі міста Костянтинівка. Але замість того щоб приділяти малечі увагу та займатися їхнім вихованням, вона часто прикладається до чарки. Дана родина вже потрапляла в зону уваги правоохоронців і на початку вересня горе-матір притягували до адміністративної відповідальності за недбале виконання батьківських обов’язків. Але, це не вплинуло на жінку, і вона не схотіла стати на шлях виправлення, а замість цього продовжила зловживати спиртним та взагалі покинула дітей.

Правоохоронці та соцпрацівники в середину будинку не потрапили, адже двері були зачинені, а забрали наляканих дітей через вікно.

Наразі неповнолітні поміщені в дитячий притулок, а правоохоронці розшукують горе-матір, яка досі ще не з’явилась вдома та не поцікавилась, як себе почувають її покинуті малолітні діти.


Джерело: Покровський відділ поліції Донецької області


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх