В Добропольском районе ищут предпринимателя - перевозчика мусора

Переглядів: 1934 0 07.05.2017 в 12:00:22 Новини комунальних служб
В Добропольском районе ищут предпринимателя - перевозчика мусора

На Добропільщині оголошено конкурс з відбору перевізника твердих побутових відходів на території Криворізької, Шилівської, Ганнівської сільських радах,  у селах, в яких є виконавцем послуг з вивезення твердих побутових відходів КП «Агрокомсервіс» Добропільської районної ради.

Організатор конкурсу комунальне підприємство «Агрокомсервіс» Добропільської районної ради Донецької області. Найменування, фактичне місцезнаходження організатора конкурсу: КП «Агрокомсервіс» ДРР, 85000, Донецька обл., м. Добропілля, вул. Франка, 18А , кімн. 15.

Підстава для проведення конкурсу: наказ від 04.05.2017 р. № 48 КП «Агрокомсервіс» ДРР «Про визначення перевізника твердих побутових відходів у  Криворізькій, Шилівській, Ганнівській селищних радах у селах, в яких є виконавцем послуг з вивезення ТПВ КП «Агрокомсервіс» Добропільської районної ради.

Місце проведення конкурсу: м. Добропілля, вул. Франка,18А кімн.15

Відповідальний за проведення конкурсу: Волковська Олена Олександрівна, головний бухгалтер КП «Агрокомсервіс» ДРР, тел. 0958068772.

Для участі у конкурсі учасники повинні подати заяву на участь у конкурсі за встановленою формою і отримати конкурсну документацію за вищевказаною адресою у відповідального за проведення конкурсу.

Перевізник визначається для вивезення побутових відходів з території Ганнівської, Криворізької, Шилівської сільських рад з сіл:с. Ганнівка, с. Криворіжжя, с. Новофедорівка, с. Шиловка, с. Гулєвоє, с. Василівка, с. Мирне. Кількість мешканців – 2525 чол. Загальний обсяг орієнтовно становить 1500 м3 в місяць. Відстань до полігону з розміщенням ТПВ: Шилівська сільська рада 71 км, Ганнівська сільська рада 89 км, Криворізька сільська рада 70 км.

Для визначення кваліфікації учасників конкурсу конкурсна пропозиція повинна містити відомості:

Наявність матеріально-технічної бази (кількість, технічний стан,
право використання спеціально обладнаних транспортних засобів);

Відомості про досвід роботи та надання послуг з вивезення побутових відходів;

Наявність та кількість працівників відповідної кваліфікації;

Вартість надання послуг.

Для участі у конкурсі його учасники подають оригінали або засвідчені у встановленому законодавством порядку копії документів:

Статут;

Свідоцтво про державну реєстрацію;

Свідоцтво про платника податку;

Довідку з банківської установи про наявність розрахункового рахунку;

Балансовий звіт суб’єкта господарювання за останній звітній період;
довідки відповідних органів державної податкової служби і Пенсійного фонду України про відсутність заборгованості за податковими зобов’язаннями
та платежами до Пенсійного фонду України;

Копії технічних паспортів  на спеціально обладнані транспортні засоби
та довідки на проходження ними технічного огляду;

Довідки-характеристики спеціально обладнаних транспортних засобів

Інші документи, які подаються за бажанням учасника конкурсу і містять відомості про його здатність надавати послуги з перевезення побутових відходів.

Конкурсна пропозиція подається особисто, або надсилається поштою у конверті, на якому зазначається повне найменування і місцезнаходження організатора та учасника конкурсу з написом: «На конкурс з відбору перевізника твердих побутових відходів» за адресою: м. Добропілля, вул. Франка, 18А, кімн. 15.

Кінцевий строк подання конкурсних пропозицій 05.06.2017 р. о 9:00 годині.


Джерело: http://ddk.dn.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх