В Добропольской Центральной библиотеке отпраздновали День защиты детей

Переглядів: 908 0 04.06.2018 в 12:00:44 Новини бібліотек
В Добропольской Центральной библиотеке отпраздновали День защиты детей

Щорічно 1 червня в Україні та по всьому світу відзначається Міжнародний день захисту дітей. У цей день у багатьох містах нашої країни проводяться різноманітні розважальні, ігрові та культурні заходи, присвячені дітям, і звісно ж за їх участі. Отож, і наше місто привітало дітлахів святковими фотозонами, конкурсами та різноманітними майстер-класами.

Осторонь не залишились і бібліотекарі Добропільської Центральної міської бібліотеки. Прихопивши з собою реквізит для творчої майстерні вирушили до скверу БК, де і розпочали майстер-клас з виготовлення святкової листівки.

Охочих зробити собі на пам’ять листівку своїми руками до Дня захисту дітей було настільки багато, що працівники бібліотеки ледве встигали всім приділити увагу. Дітлахи творчо, натхненно та по дитячому безпосередньо прийнялись освоювати нову для них справу. У кожного в рученятах сяяло сонечко та посміхалось оточуючим. Та не тільки діти приймали участь у святкуванні, не відставали від малечі і батьки, залишаючи щирі побажання усім дітям планети Земля на своїх імпровізованих листівках. Всі учасники майстер-класу як дорослі так і маленькі, ну і звісно ж бібліотекарки, отримали не аби який заряд позитивних емоцій.

Колектив Добропільської Центральної міської бібліотеки ще раз вітає усіх дітей зі святом та бажає тільки всього найкращого. Миру, добра, любові! З початком самої щасливої та теплої пори року! 


Джерело: http://dobro-biblio.ucoz.ru


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх