В Доброполье женщина "сняла порчу" за 3100 грн

Переглядів: 2422 0 03.11.2016 в 11:30:25 Новини поліції
В Доброполье женщина

Жінка розповіла, що не усвідомила, як потрапила в тенета пройдисвіток. Аферистки запропонували їй поворожити, розповіли, що на її родину хтось «навів порчу», і аби її позбутись, потрібно провести спеціальний ритуал. В результаті потерпіла позбулася грошових коштів в сумі 3100 гривень.

Так, сьогодні до Добропільського відділення поліції звернулась жителька Добропільського району, яка повідомила, що стала жертвою двох аферисток. Потерпіла розповіла, що приїхала у Добропілля, щоб віддати борг, на вулиці Фрунзе до неї підійшли дві жінки і під приводом зняття порчі з її дітей  виманили у неї 3100 гривень.

Шахрайки повідомили жінці, що на двох її дітях та на грошах порча, тому  «доброзичливі» ворожки запропонували зняти заговір. Аферистки заволоділи грошима жінки, а її відправили у церкву за свічками. Жінка без вагань пішла за свічками, а коли повернулась шахрайки з її грошима вже зникли.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.190 «шахрайство» Кримінального Кодексу України.

Шахрайок зафіксували камери спостереження. Прикмети підозрюваних: одна – на вигляд 35-40 років, зріст 165-170 см, худорлявої статури, була одягнена в чорний пуховик. Друга – на вигляд 60-65 років, зріст 160-165 см, міцної статури, також була одягнена в чорний пуховик.

Поліція просить громадян, котрим відомо щось про осіб, причетних до скоєння злочину та їх місцезнаходження, повідомляти за телефонами: 102; 050-017-08-62.

Правоохоронці застерігають громадян, шахраї, які обіцяють «зняти порчу», погадати, зцілити – особливо небезпечні шахраї. А «зняття порчі» — коронний номер багатьох із них. Майбутню жертву зупиняють під будь-яким приводом просто посеред вулиці, запитують будь-що, аби тільки зав`язати розмову. В якості подяки за отриману інформацію пропонують «зняти порчу» або ж поворожити. Жертву піддають сильному психологічному впливу та виманюють в неї все, що має хоч якусь матеріальну цінність.

 


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх