В Доброполье успешно продолжается Всеукраинская акция по благоустройству «За чисте довкілля»

Переглядів: 1424 0 28.04.2015 в 10:16:59 Новини району
В Доброполье успешно продолжается Всеукраинская акция по благоустройству «За чисте довкілля»

 У місті Добропіллі успішно триває Всеукраїнська акція з благоустрою «За чисте довкілля». До основних завдань Всеукраїнської акції з благоустрою належить: прибирання скверів та парків, узбіччя доріг, прибудинкових територій, дитячих майданчиків, висаджування саджанців дерев та кущів, прибирання пам’ятників та обелісків.

              З метою наведення чистоти та порядку у місті Добропіллі в  рамках щорічної Всеукраїнської акції з благоустрою 25 квітня проведено  загальноміський суботник.

               У Всеукраїнській  акції  взяли участь  робітники   підприємств та організацій міста,  співробітники ТОВ «ДТЕК Добропіллявугілля», громадські організації  та релігійні  конфесії.

              У місті  кипіла робота  з благоустрою,  та прибиранню міського парку та скверів міста.

               Мешканцями міста Добропілля проводилась  робота по  приведенню прибудинкових територій до належного стану.  Організаціями, установами, підприємствами та громадськими організаціями  міста Добропілля  прибрано  біля  21,9 га  території парка та скверів міста.         

               З початком акції вже вдалося привести до ладу узбіччя доріг м. Добропілля, проведені роботи  по прибиранню  сміття,  побіленню бардюрного каменю уздовж    доріг. 

            Всеукраїнська акція суботником не закінчується, вона продовжуватиметься.

              Акція спрямована на зміну ментальності населення України щодо ставлення до навколишнього середовища та власної відповідальності за місця проживання та довкілля.

           Користуючись нагодою, виконком Добропільської міської ради висловлює подяку всім, хто взяв участь  в  акції з благоустрою та  зробив свій внесок у справу збереження чистого довкілля.

Відділ комунального господарства

Добропільської міської ради


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх