В Доброполье состоялся театральный фестиваль-конкурс «Театр – огромный мир загадок» + ФОТО

Переглядів: 905 0 10.04.2019 в 09:30:44 Творчість
В Доброполье состоялся театральный фестиваль-конкурс «Театр – огромный мир загадок» + ФОТО

П’ятий рік поспіль в Добропіллі в рамках святкування Дня Театру збираються колективи, які з захопленням займаються театральним мистецтвом. Театральний колектив «Дзеркало» збирає в ЦКД м. Добропілля друзів, однодумців, колективи з Краматорська, Родинського, Білозерського, Миколаївки, які змагаються в категоріях «найкраща режисерська робота», «оригінальність постановки і креативність подачі вистави або художнього читання». І в цей раз ювілейний фестиваль пройшов на високому рівні з професійним журі: О.С. Пронін - педагог з акторської майстерності та сценічної мови Дніпропетровського театрального коледжу, О.Г. Армяновскій - театральний режисер, педагог вищої кваліфікації з акторської майстерності, Марк Ахмедов - режисер театралізованих заходів, С.І. Захарова - директор ЦКД м. Добропілля. Для дітей були підготовлені майстер-класи з акторської майстерності, виступ фокусника-ілюзіоніста, майстер-класи з декоративно-прикладного мистецтва «Зроби свою маску», всі отримали пам'ятні подарунки, масу позитивних емоцій. Керівників колективів нагородили Подякам, вони також отримали цінні рекомендації від журі, а для деяких колективів члени журі самі провели майстер-клас. Всі учасники поїхали додому щасливі.

Вихованці добропільського театрального колективу «Дзеркало» виграли головний приз «Гран – Прі» за літературно-музичну композицію «Кумасі» (молодша група), та головний подарунок (фліпчарт) подарували Зразковому театральному колективу «Картинки» за зайняте 1 місце.

«Фліпчарт подарували гідному колективу, ми завжди намагаймося порадувати своїх колег. Хочу висловити величезну подяку Добропільській міській раді, компанії ДТЕК за фінансову підтримку та за сприяння розвитку театрального мистецтва в Донецькій області. Дякую колективу ЦКД м. Добропілля за допомогу в організації фестивалю. З кожним роком наш фестиваль набирає обертів, обіцяємо у наступному році здивувати жителів міста, учасників та журі новими жанрами театрального мистецтва», - Наталя Пустовіт, керівник театрального колективу «Дзеркало» та організатор театрально фестивалю-конкурсу «Театр – величезний світ загадок».

teatr1

teatr2

teatr3

teatr4

teatr5

teatr6


Джерело: https://mrd.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх