В Доброполье прошли соревнования по спортивной гимнастике + ФОТО

Переглядів: 1071 0 23.05.2014 в 04:48:08 Новини спорту
В Доброполье прошли соревнования по спортивной гимнастике + ФОТО
   Спортивне змагання є одним з головних видів спортивної діяльності. Розвиток фізичних якостей, засвоєння техніки та тактики обраного виду спорту, матеріально-технічне забезпечення та багато інших факторів підготовки спортсмена, врешті, знаходять своє вираження в змагальному результаті. При цьому змагання не тільки підводять підсумок попередньої підготовки, але і самі є досить дійовим засобом психічного розвитку спортсмена.
   Результати виступу на змаганнях будь-якого рівня завжди мають особисте значення для спортсмена. Вони підводять підсумки певного періоду тренування, служать перевіркою правильності або неправильності обраного шляху, доцільності або недоцільності затраченого часу та зусиль.
   Подією в спортивному житті міста стали змагання зі спортивної гімнастики, що відбулися 17 травня 2014 року на базі  ЗОШ № 19. В змаганнях взяли участь понад 50 вихованців дитячо-юнацької спортивної школи відділу освіти Добропільської міської ради. Це малеча, яка тільки  почала пошук та виявлення своїх здібностей. 
   Переможці та призери змагань були нагородженні грамотами та солодкими призами. Щира подяка - Овчинніковій  Валентині В'ячеславівні   за здійснення допомоги у проведенні змагань.







Источник: http://radadobropillya.org


Джерело: сайт міста Добропілля

ComForm">
avatar
Наверх