В Доброполье прошла встреча участников поэтического клуба + ФОТО

Переглядів: 1385 0 27.12.2016 в 09:30:13 Новини бібліотек
В Доброполье прошла встреча участников поэтического клуба + ФОТО

Саме так було названо святвечір для учасників поетичного клубу «Крила надії», який відбувся 25 грудня у Центральній міській бібліотеці.

Святкувати завжди приємно, а особливо у колі друзів та однодумців. Учасники клубу приходили на зустріч, маючи з собою новорічні твори і гарний настрій.

Незважаючи ні на які труднощі, поетична творчість в Добропіллі не перестає вирувати. Минулий рік був ознаменований виходом у світ дебютної збірки білозерських авторів «Прикосновение», і ця подія стала провідною на творчому небосхилі Добропілля. Наші автори продовжували друкуватись у газеті «Новий шлях», а біличани В. Брик та С. Васильєв стали гостями збірок сусідів з Покровська. Чимало було творчих відкриттів, знахідок, корисних і приємних зустрічей і знайомств.

Учасники клубу охоче ділилися одне з одним своїми досягненнями і удачами у 2016 році, планами на майбутнє. Так, літературна студія «Відродження» планує не зупинятися на досягнутому, а мріє про вихід індивідуальних збірок, перш за все, Віктора Нікоди. Вражають енергією і ентузіазмом ветерани клубу, поважні Г.І. Заварзін та А.Д. Копцов, справжній відпочинок для душі знайшла у клубі Л.А. Антонова, по-справжньому порадував значним доробком нових віршів Євгеній Бахтін.

Бібліотекарі у цьому творчому колективі – не просто гості, не тільки господарі. Вони – справжні друзі і партнери цього поетичного осередку, адже щоразу, готуючись до зустрічі, намагаються зробити програму максимально цікавою, насиченою. У передноворічні дні душу живе очікуванням свята, тепла, затишку, радості, веселощів. І ці сподівання були цілком виправдані бібліотекарями В.В. Воронцовою та Л.О. Діденко, які постали в образах персонажів комедії «За двома зайцями» М. Старицького та баби Палажки і баби Параски з повісті «Кайдашева сім`я» І. Нечуй-Левицького. Новорічна вікторина, зимові загадки, жартівлива казка «Ріпка» не дали гостям нудьгувати, і в цілому святвечір можна вважати таким, що відбувся, причому на належному рівні.

Творче життя в місті не зменшує темпів, а отже Центральна міська бібліотека чекає на своїх друзів і в наступному році.


Джерело: http://dobro-biblio.ucoz.ru


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх