В Доброполье прошёл семинар для налогоплательщиков

Переглядів: 1408 0 12.11.2011 в 10:29:50 Новини податкової інспекції
В Доброполье прошёл семинар для налогоплательщиков
   Добропільська ОДПІ приділяє значну увагу такому засобу спілкування з платниками податків, як семінари

   На сьогоднішній день, проведення семінарів – основний засіб інформування платників податків щодо основних положень податкового законодавства, загальних питань оподаткування та порядку організації роботи органів державної податкової служби. У платників податків у процесі практичної діяльності постійно виникає потреба в отриманні роз’яснень щодо застосування норм Податкового кодексу України.

   Застосуванню основних положень Податкового кодексу України в обчисленні та сплаті основних видів податків суб’єктами господарювання – юридичними особами був присвячений черговий безкоштовний семінар. Семінар відбувся в актовій залі місьвиконкому  з  представниками малого та середнього бізнесу за участю начальника інспекції Сузіної С.А. Перед платниками податків виступила головний державний податковий інспектор  відділу масово- роз’яснювальної роботи  та звернень громадян Панченко Т.І.

   Платники податків отримали детальну інформацію про зміни та нововведення стосовно податку на додану вартість, екологічного податку, податку на прибуток, плати за землю передбачені законом України №3609-VI,

   Також було висвітлено питання щодо подання податкової звітності у паперовому вигляді та в електронній формі.

   Також були надані ґрунтовні відповіді на запитання, які надійшли від слухачів – учасників семінару та наведені приклади щодо його практичного застосування.   

Відділ МРР та ЗГ Добропільської ОДПІ

Источник: http://dnl.dn.ua/

Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх