В Доброполье прошел театральный фестиваль-конкурс + ФОТО

Переглядів: 1801 0 12.04.2017 в 14:30:47 Творчість
В Доброполье прошел театральный фестиваль-конкурс + ФОТО

8 квітня 2017 року Будинок культури м. Добропілля зібрав у себе любителів театрального мистецтва на III Регіональний театральний фестиваль – конкурс театральних колективів і театральних студій «Театр – величезний світ загадок – 2017», присвячений Міжнародному дню театру.

Ось вже третій рік поспіль в наше місто приїжджають театральні колективи, щоб продемонструвати свою акторську майстерність та сценічне мовлення. Цього разу на конкурс завітали 4 колективи з м. Крамотрськ та колективи з м. Білозерське, м. Родинське. А зустрічав їх господар конкурсу — зразковий театральний колектив«Дзеркало».

Фестиваль пройшов за підтримки виконавчого комітету Добропільської міської ради. Керівники колективів та учасники фестивалю отримали футболки з логотипом, пам'ятні подарунки і нагороди за призові місця.

teatr1

Журі, до складу якого входили заступник директора з питань культурно – дозвіллєвої та навчальної діяльності Донецького обласного навчально-методичного центру культури А. В. Ловягін, директор Будинку культури м. Добропілля С. І. Захарова, режисер народних, масових театралізованих концертів М. А. Ахмедов, судили театральні колективи.

За підсумками балів і зауважень лауреатами І премії стали: Театр «Картинки» м. Краматорськ за дитячий спектакль «Лісова галявинка», Зразковий театральний колектив «Дзеркало» м. Добропілля за виставу «Куди приводять наші мрії» та літературно-музичну композицію «Як на Івана на Купала», Зразковий театр ляльок «Лялька» за ляльковий естрадний номер «Веснянки», Театральна студія «ХарАктер» м. Краматорськ за композицію «Дивні історії». Всі інші роботи стали лауреатами II і III ступеня або отримали дипломи за участь.

Головний приз отримав Зразковий театральний колектив «Вікно» м. Краматорськ за мініатюру з циклу «Театр рук» - «Створення». Нагороди за головну роль отримали Катерина Зима за роль Софії Дорошенко у виставі «Куди приводять наші мрії» м. Добропілля, Радченко Артур за роль зайця у виставі «Рахую до п`яти» м. Білозерське. За кращу роль другого плану призи отримали Ізабелла Кречун за роль покоївки у виставі «Куди приводять наші мрії» м. Добропілля, Ломаненко Тея за роль зайчика у виставі «Лісова галявинка» м. Краматорськ.

teatr2

teatr3

На фестивалі було переглянуто 8 вистав, 5 різножанрових номерів і 14 номерів художнього читання. Всі колективи поїхали додому з подарунками, нагородами і відмінним настроєм.

teatr4

«Кожного року до нашого міста на театральний фестиваль приїжджає все більше і більше колективів, з кожним роком нас підтримує все більше і більше людей, велика вдячність всім, хто допомагає у підготовці та організації нашого заходу. У майбутньому ми сподіваємося, що Регіональний театральний фестиваль – конкурс театральних колективів і театральних студій «Театр – величезний світ загадок» стане візитною карткою нашого міста» - сказала організатор фестивалю керівник зразкового театрального колективу «Дзеркало» Будинку культури м. Добропілля Н.І. Пустовіт.


Джерело: http://mrd.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх