В Доброполье открылся магазин со свежей и экологически чистой домашней продукцией + ФОТО

Переглядів: 4430 0 25.04.2017 в 12:00:40 Новини підприємств
В Доброполье открылся магазин со свежей и экологически чистой домашней продукцией + ФОТО

Останнім часом люди все частіше вибирають для себе екологічно чисті продукти харчування. У зв'язку з цим продаж еко-продуктів здатний стати прибутковим бізнесом. Так і в м.Добропіллі на торговому ринку «Сонячний» відкрився новий магазин з продажу сільськогосподарської домашньої продукції «Наш фермер», яку виробляє ФГ «Добродетель» (директор фермерського господарства - Курганов Руслан Анатолійович). Відвідувачі магазину були приємно вражені тим, що на полицях – свіжі, екологічно чисті, натуральні продукти харчування.

Представлений великий вибір м’ясної продукції: перепел, нутрія, свинина, баранина, телятина, козлятина. Хочеться особливо відмітити широкий вибір молочної продукції, а саме: сири із козячого молока, риккотта, моцарелла, халуми та інші.

Представник товаровиробника розповів, що сири виготовляються в селі Зелене, яке знаходиться на території Криворізької сільської ради Добропільського району. У господарстві встановлено сучасне європейське обладнання для виготовлення сиру. Значна увага приділяється дотриманню санітарних норм. Фермерське господарство «Добродетель» запрошує до співпраці інших сільгосптоваровиробників з метою реалізації своєї продукції. Шановні мешканці району та міста! Запрошуємо вас відвідати магазин, в якому продають екологічно чисту, натуральну продукцію. 


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх