В Доброполье открылось футбольное поле с искусственным покрытием + ФОТО

Переглядів: 2303 0 25.04.2017 в 12:00:49 Новини спорту
В Доброполье открылось футбольное поле с искусственным покрытием + ФОТО

З великим нетерпінням фізкультурно-спортивна громадськість Добропілля очікувала на цю важливу спортивну подію. І ось нарешті , закінчено будівництво майданчика зі штучним покриттям біля Палацу культури.

З середини квітня на майданчику відбуваються учбово-тренувальні процеси спортивних футбольних секцій, також плануються заняття на відкритому повітрі i інших груп з дзюдо, боксу, спортивної гімнастики , практикуми з йоги та фітнесу, організація та проведення змагань.

Заняття на зручному і м’якому покритті припадуть до смаку як аматорам, так i професіоналам.

Як відмічають підростаючі футболісти та тренери, тренуватися на полі зі штучним покриттям набагато зручніше та безпечніше.

Цей майданчик – один з п’яти проектів будівництва спортивних об’єктів у великому Добропіллі. Вже активно експлуатується скейтпарк, що також знаходиться біля Палацу культури. Всі бажаючі можуть поділитися хитрощами та навичками у їзді на роликах, скейтбордах та ВМХ. За рахунок потужної системи освітлення скейтпарк працює цілодобово.

В найближчому майбутньому біля НВК №4 почнуть функціонувати футбольний та комплексний ( баскетбол, волейбол, великий теніс) майданчики з трибунами для глядачів та учасників подій.

Фінансування всіх проектів проводилось за рахунок коштів місцевого бюджету .

Будівництво майданчиків , як один з кроків розширення та зміцнення спортивної інфраструктури Добропільщини, має на меті прививати добропільчанам славні фізкультурно-спортивні традиції та стане вагомим поштовхом до розвитку спорту в місті та районі.


В Доброполье открылось футбольное поле с искусственным покрытием + ФОТО


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх