В Доброполье начали работы школьные лагеря

Переглядів: 1335 0 04.06.2014 в 16:50:47 Освіта
В Доброполье начали работы школьные лагеря

   Велика літня перерва у школярів – це період зміцнення їхнього здоров`я, пізнання цікавого, нових знайомств та пригод; це пора морального загартування, духовного збагачення, пора яскравих вражень, творчості, активного пізнання світу та себе в ньому.
   Влітку 2014 року на території міста будуть працювати 23  табори відпочинку з денним перебуванням дітей. Перша зміна (01.06-14.06.2013) - 23 пришкільних таборів з денним перебуванням охопили організованим відпочинком 902 дитини, тривалість зміни 14 днів.
   За побажаннями батьків при загальноосвітніх навчальних закладах у червні  продовжать свою роботу 17 таборів з денним перебуванням, друга зміна  буде працювати з  16.06 по 30.06.2014року. 
   З метою забезпечення якісного і змістовного відпочинку дітей, вивчення та розповсюдження цікавого досвіду  проведено виїзні огляди відпочинку системи освіти.  Табори мають відповідні дозволи для проведення своєї діяльності, у них дотримуються необхідні санітарно-гігієнічні норми та правила. У закладах створені умови для виховання особистості через залучення до різних видів діяльності. Для творчого, інтелектуального, культурного та фізичного розвитку дітей працюють гуртки, студії, секції та інші творчі об'єднання, спрямовані на задоволення інтересів, індивідуальних потреб і запитів вихованців. У період відпочинку буде організоване  3-разове харчування дітей на базі шкільних їдалень.

 

 

   Источник: http://radadobropillya.org


Джерело: сайт міста Добропілля

ComForm">
avatar
Наверх