В Доброполье девятый год подряд прошла благотворительная акция "Отдай сердце детям" + ФОТО

Переглядів: 1499 0 21.12.2015 в 07:23:08 Новини району
В Доброполье девятый год подряд прошла благотворительная акция

   18 грудня, напередодні свята Дня Святого Миколая,в райдержадміністрації вже 9 рік поспіль проходить благодійна акція «Віддай серце дітям». Ініціатори проведення свята – громадські організації Асоціація жінок району та організація ділових та професійних жінок «Ніка», а також райдержадміністрація і районна рада.

В цьому році подарунки (солодощі) від Святого Миколая отримають діти із сімей тимчасово переміщених осіб, діти, чиї батьки брали (беруть) участь в АТО, а також 2 дітей загиблого на Майдані Героя Небесної Сотні В. Наумова (всього 32 дітей). А подарунки придбані за кошти керівників району, керівників підприємств, депутатів районної ради.

Привітали всіх присутніх на святі та подякували за щиру душу і добрі серця всім благодійникам голова райдержадміністрації Олег Кравчук та голова районної ради Тамара Бєлянкіна.

Казкове театралізоване привітання всім гостям подарували вихованці Святогорівської ЗОШ і чарівна ведуча Танюша Фіронова (Ганнівська ЗОШ).

Ось і підійшов ще один рік до кінця! Трохи шкода, бо в минуле відходять ті чудові події, які згуртували всіх вас. У Новий рік всі очікують чуда! Вірте в чудеса, вони збуваються, іноді так раптово і несподівано, що, часом, людина думає: "А, може, це не зі мною, або, це просто сниться ..?" Так нехай ваші найкращі сни збуваються так само, як і ваші найзаповітніші мрії! Радійте кожному дню, кожній події і людині у вашому житті, і ви самі не помітите, як саме життя подарує вам відчуття радості та щастя!


В Доброполье девятый год подряд прошла благотворительная акция


В Доброполье девятый год подряд прошла благотворительная акция


Джерело: http://donoda.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх