В Доброполье автомобилист скрылся после того, как сбил 9-ти летнего ребенка + ФОТО

Переглядів: 2486 0 09.09.2016 в 15:14:58 Новини поліції
В Доброполье автомобилист скрылся после того, как сбил 9-ти летнего ребенка + ФОТО

Поліцейські за лічені години відшукали автомобіль та встановили особу водія, який не надавши дівчинці першу медичну допомогу і не викликавши швидку, втік з місця інциденту. За фактом ДТП відкрите кримінальне провадження. Про це повідомляє прес-служба Покровського відділу поліції.

В чергову частину Добропільського відділення поліції поступило повідомлення від  медсестри приймального покою, яка повідомила, що до них надійшла 9-річна дівчинка з тілесними ушкодженнями, які вона отримала внаслідок ДТП.   

Слідчо-оперативна група Добропільського відділення поліції одразу виїхала на місце злочину. Поспілкувавшись з дівчинкою правоохоронці з’ясували, що близько 16-ої години дитина каталася на велосипеді біля власного дому, як раптом опинилась під колесами автомобілю. Водій машини збив дитину і втік з місця інциденту. Дівчинка повідомила, що машина була синього кольору, а на склі автомобілю була наклейка з чоловіком у інвалідному креслі.

Правоохоронці відразу розпочали пошуки злочинця, перевіривши по базам даних всіх власників автомобілів, які підходили під опис дівчинки, поліцейські за лічені години відшукали автомобіль та встановили особу водія. Ним виявився 67-річний місцевий житель, інвалід другої групи, власник автомобілю «Славута» синього кольору.

Чоловіка знайшли за місцем мешкання.  Спочатку він все заперечував, однак трохи згодом, зізнався, що дійсно цього дня став учасником ДТП та збив дівчинку, яка каталася на велосипеді.

В своє виправдання зловмисник розповів правоохоронцям, що після аварії він запитав у дитини чи все з нею гаразд, дівчинка відповіла так, тому він і поїхав далі. А дитина пішла додому, де і розповіла про все батькам.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання аж до обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.


В Доброполье автомобилист скрылся после того, как сбил 9-ти летнего ребенка + ФОТО


Джерело: http://krasnoarmiysk-police.dn.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх