В Добропіллі відзначили роковини Чорнобильської трагедії

Переглядів: 973 0 27.04.2019 в 13:30:10 Новини району
В Добропіллі відзначили роковини Чорнобильської трагедії

33 роки тому прогриміли страшні слова - аварія на ЧАЕС.

Наслідки цієї катастрофи ми відчуваємо донині. Страшно подумати, якою катастрофою могла обернутися ця аварія для всього світу, якби не подвиг тих, хто в перші дні прибув до Чорнобиля і практично голими руками закрив жерло зруйнованого реактора. Пожежні, міліціонери, військові, енергетики - серед цих героїв чимало і наших земляків.

26 квітня о 09.00 ранку на центральній площі м. Добропілля біля пам’ятного знаку Дзвони Чорнобиля відбулося урочисте покладання квітів і мітинг, в якому взяли участь представники Добропільської міської Всеукраїнської організації інвалідів «Союз Чорнобиль України» та керівник організації Володимр ГОНЧАРЕНКО, секретар Добропільської міської ради Володимир ПЛЄТНЬОВ, керівники відділів та управлінь міської ради.

«Сьогодні ми віддаємо належне Вашій нечуваною мужності і самовідданості, - звернувся до присутніх Володимир Анатолійович, - Нехай вічною буде пам'ять про всіх, хто загинув під час ліквідації катастрофи і від хвороб, викликаних нею. З вдячністю поклонімося живим…»


Джерело: https://mrd.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх