Как в Доброполье отмечали День молодежи + ФОТО + ВИДЕО

Переглядів: 1241 0 02.07.2019 в 08:30:55 Суспільство
Как в Доброполье отмечали День молодежи + ФОТО + ВИДЕО

30 червня на головній площі міста добропільчани відсвяткували День молоді.

Розваги почались з роботи різноманітних локацій та фотозон. В сквері біля Центру культури та дозвілля міста Добропілля  можна було зайнятися фітнесом, випробувати свої вміння у Fly yoga, підбадьоритись запальними ритмами сальси, відчути себе справжнім художником або ж видатним вченим.

Відділом сім’ї, молоді та спорту міської ради для мешканців та гостей міста було підготовлено цікаві конкурси: разом з’ясовували, чий біцепс найбільший, відбиток губ найкрасивіший, талія найтонша, волосся найдовше, а скарби з кишені найцікавіші. Переможцям на сцені вручили грамоти та призи.

А далі сценою та увагою глядачів заволоділи четверо мужніх хлопців, четверо чарівних дівчат та пара енергійних ведучих – команда конкурсно-розважальної програми «Хто зверху?». Завдання були розраховані таким чином, щоб кожен міг продемонструвати свою кмітливість, самоіронію, почуття гумору, вміння працювати в команді. Учасники конкурсу блискуче впорались! За підсумком всіх етапів журі визначили переможців – ними стала команда дівчат. Гроші, які виграли, вони одноголосно вирішили передати на благодійність.

Перед початком шоу програми «Effects-show» ведучі провели розіграш призів благодійної лотереї (квитки можна було купити прямо на площі під час свята), кошти з якої підуть на лікування Дмитра Іванова.


Как в Доброполье отмечали День молодежи + ФОТО + ВИДЕО


Джерело: https://mrd.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх