В Доброполье состоялся первый открытый Кубок по волейболу среди мужских команд

Переглядів: 1081 0 18.10.2018 в 11:00:40 Новини спорту
В Доброполье состоялся первый открытый Кубок по волейболу среди мужских команд

13 жовтня 2018 року у спортивному залі  Палацу спорта міста Добропілля відбувся перший відкритий Кубок з волейболу серед чоловічих команд, у якому взяли участь спортсмени з  Добропілля (3 команди), Олександрівки, Новодонецького та Октябрського.

Під час відкриття змагань з вітальним словом до учасників звернувся начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Добропільської міської ради Віталій Кличов. Він побажав волейболістам чесної боротьби та позитивних вражень від участі. А перемогу, як і належить, здобудуть найсильніші. Урочистим звучанням Державного гімну України змагання оголосили відкритими.

Команди розпочали гру. Поєдинки проходили надзвичайно напружено і цікаво. Взагалі усі матчі були насиченими. Учасники змагань зробили все можливе, щоб показати свою майстерність та досконалість в улюбленому виді спорту, де поєднується швидкість реакції, витримка та професіоналізм. Вболівальники отримали естетичну насолоду від спортивного видовища.

По завершенню змагань перемогу святкувала команда Добропілля–1, на другому місці – спортсмени з Олександрівки і замкнули трійку призерів - Добропілля–2. Переможці були нагороджені грамотами, медалями, а чемпіони — ще й Кубком. Також призи отримали кращі учасники в трьох номінаціях: «Кращий пасуючий» — Олексій Бабенко (Добропілля - 1), «Кращий нападник» — Антон Щабельник (смт Олександрівка), «Кращий захисник» — Єгор Соловьйов (Добропілля – 2).

Вітаємо переможців та призерів змагань і зичимо подальших успішних виступів!


Джерело: https://mrd.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх