В Добропіллі вчилися керувати почуттям гніву

Переглядів: 767 0 29.05.2021 в 08:30:30 Новини поліції
В Добропіллі вчилися керувати почуттям гніву

28 травня 2021 року в Добропільському міськрайонному відділі філії Державної установи «Центр пробації» в Донецькій області з метою профілактики психоемоційного стану особистості та позбавлення негативних відчуттів, психолог відділу Олена Радченко провела із суб’єктами пробації  профілактично – просвітницький  захід на тему: «Керування почуттям гніву».

Гнів – це природна реакція організму у відповідь на незадоволення бажань і потреб, а також на порушення меж особистості.

В ході заходу суб’єктам було роз’яснено, що агресивність може бути однією з захисних реакцій на постійні розчарування, гнітюче напруження при неможливості досягти цілі. Тому головне усвідомлювати свої негативні емоції та потреби, не накопичувати злість, знаходити раціональні засоби задоволення власних потреб. Суб’єктам були запропоновані деякі вправи саморегуляції особистості, завдяки яким вони зможуть навчитися керувати почуттям власного гніву та знімати залишкову напругу, позбавитися негативних відчуттів та покращати загально емоційний фон.

Олена Радченко,

Добропільськийміськрайонний відділ

філії ДУ «Центр пробації»

в Донецькій області


Джерело: сайт міста Добропілля

ComForm">
avatar
Наверх