В Добропіллі розповіли про діяльність волонтерів

Переглядів: 893 0 26.06.2021 в 08:30:40 Новини поліції
В Добропіллі розповіли про діяльність волонтерів

Одним з головних чинників, які можуть забезпечити виконання повноваженими органами пробації покладених на них завдань і функцій, є налагодження тісної співпраці з громадянським суспільством, спільна робота у напрямі соціалізації правопорушників.

Волонтерська діяльність в пробації – це велика соціальна відповідальність та певний ризик, до здійснення волонтерства можуть бути допущені виключно громадяни, які це усвідомлюють та мають навички вирішення конфліктних та складних ситуацій. 

Для осіб, які стали на шлях виправлення та ведуть правомірний спосіб життя 24 червня 2021 року в приміщенні Добропільського міськрайонного відділу філії в Державній установі «Центр пробації» в Донецькій області було проведено інформативну бесіду. Під час бесіди особам, у яких закінчується іспитовий строк та які своєю поведінкою довели, що стали на шлях виправлення,  розповіли у чому полягає діяльність волонтерів пробації та яку користь вони можуть принести місту та державі взагалі, ставши волонтерами пробації.

В Україні волонтерство почали вважати звичним явищем, справою честі та репутації, хорошим тоном і елементом повсякденного життя.

 


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх