В Доброполье полицейские разоблачили трех продавцов, продававших алкогольные напитки несовершеннолетним

Переглядів: 1416 0 30.04.2018 в 13:00:16 Новини поліції
В Доброполье полицейские разоблачили трех продавцов, продававших алкогольные напитки несовершеннолетним

Черговий рейд по торгівельним закладам у м. Добропіллі допоміг правоохоронцям виявити реалізаторів, які не замислюючись про наслідки, продавали алкоголь юнакам. Відносно продавців були складені адміністративні протоколи, також правопорушники отримали попередження про позбавлення ліцензії на торгівлю.

Інспектори ювенальної превенції Добропільського відділення поліції звернули увагу на підлітка, який виходив з крамниці із пляшкою пива в руці. З’ясувалось, що неповнолітньому продали алкоголь, і віком його продавцець не поцікавився. Одразу ж у відношенні продавця правоохоронцями був складений адміністративний протокол за порушення ст. 156 (Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Поліцейськими було прийнято рішення провести рейд по іншим торгівельний закладам міста, в результаті якого було складено ще два адмінпротоколи за порушення правил торгівлі. В обох випадках продавці знехтували нормами закону і продали алкогольні напої хлопцю й дівчині, яким ще не виповнилося 18 років.

"Більшість вітрин в магазинах нашого міста обладнано наліпками «Продаж алкоголю і сигарет неповнолітнім заборонено». Але, на жаль, знаходяться такі реалізатори, які нехтують загальними правилами, байдуже ставляться до здоров’я підростаючого покоління і яких окрім грошової виручки нічого не цікавить. Саме таких продавців ми будемо притягувати до адміністративної відповідальності, а за повторні правопорушення – сприяти тому, щоб їх було позбавлено ліцензії на торгівлю", - зауважила інспектор сектору ювенальної превенції Добропільського відділення поліції Юлія Мурашко.

Взагалі, з початку року добропільські поліцейські притягнули до адміністративної відповідальності 11 продавців, які продавали алкоголь неповнолітнім.


Джерело: Покровський відділ поліції Донецької області


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх