В Добропіллі поліцейські ліквідували канал постачання опію ацетильованого

Переглядів: 936 0 31.03.2020 в 09:30:49 Новини поліції
В Добропіллі поліцейські ліквідували канал постачання опію ацетильованого

Незаконна діяльність трьох чоловіків була задокументована під час оперативних закупок. Розшуковці провели спецкомбінацію, в ході якої затримали одного з фігурантів 2 тижні тому, двоє інших викриті нещодавно. З незаконного обігу вилучено 2,5 кг макового насіння, канабіс та опій ацетильований. Зловмисникам загрожує від 6 до 10 років позбавлення волі.

Оперативники Добропільського відділення поліції отримали інформацію про трьох місцевих мешканців, які займаються збутом наркотичних речовин.

Близько року поліцейські збирали доказову базу незаконної діяльності дилерів. Оперативники розгорнули масштабну спецоперацію, аби перекрити канал надходження наркотиків та викрити всіх причетних до наркобізнесу.

Так, кілька тижнів тому один з фігурантів - 53-річний місцевий мешканець, був затриманий розшуковцями під час збуту чергової дози. Ліквідація одно члена групи розірвало злочинний ланцюг та наблизило поліцейських до інших постачальників наркотиків, які здебільшого перебували в «тіні».

Поліцейські здійснили 2 етапи оперативних закупок. Апід час санкціонованих обшуків у 40 та 42-річних підозрюваних оперативники вилучили 2,5 кг макового насіння, канабіс, опій ацетильований, а також гроші, отримані від збуту наркоречовин.

З’ясовано, що зловмисники влаштували платформу постачання опію до місцевих клієнтів. Готували наркотичні дози в квартирі родички. Продавали як за місцем мешкання, так і за попередньою домовленістю в громадських місцях.

Все вилучене направлено на експертизу.

Чоловіки затримані в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.307 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Санкція статті передбачає від 6 до 10 років позбавлення волі.


В Добропіллі поліцейські ліквідували канал постачання опію ацетильованого


Джерело: http://pokrovsk-police.dn.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх