В Добропіллі обговорили стан породних відвалів шахт «Алмазна» та «Добропільська»

Переглядів: 851 0 02.11.2019 в 09:30:23 Новини місцевої влади
В Добропіллі обговорили стан породних відвалів шахт «Алмазна» та «Добропільська»

30 жовтня в залі засідань Добропільської міської ради відбулось засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Одне з питань порядку денного - стан породних відвалів шахт «Алмазна» та «Добропільська». За підсумками засідання комісією було вирішено аварійну ситуацію з відвалами рахувати, як наближену до надзвичайної. Також зобов’язати ВСП «Шахтоуправління «Добропільське» ТОВ «ДТЕК «Добропіллявугілля» та ПАТ «ДТЕК Добропільська ЦЗФ»:

- відновити межові знаки, що закріплюють всі кути поворотів меж земельних ділянок, наданих для експлуатації та обслуговування породних відвалів, координати яких були визначені та передані користувачам на зберігання, згідно актів у термін до 10.12. 2019 року;

- оновити звіти щодо виконання топографічно-геодезичних робіт на всіх породних відвалах з наданням топографічної зйомки породних відвалів на ділянках, де зафіксовано зсуви та сліди робіт;

- надати копії актів виконаних робіт щодо профілактики зсувів породних відвалів на ділянках, де зафіксовано зсув. Інформацію надавати до відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради.

 

komis1


Джерело: Добропільська міська рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх