В Доброполье масштабно отпраздновали День спорта + ФОТО

Переглядів: 1487 0 06.04.2019 в 13:30:37 Новини спорту
В Доброполье масштабно отпраздновали День спорта + ФОТО

5 квітня на стадіоні «Авангард» було урочисто відкрито святкові заходи, присвячені Міжнародному дню спорту на благо миру та розвитку.

Добропілля — це не просто багатонаселений промисловий куточок Донецької області, це територія пріоритетного розвитку спорту, місто, де створюється нова спортивна історія нашого краю. Добропілля — спортивна столиця Донеччини!

Розпочався захід з параду спортсменів. Вихованці та тренери секцій баскетболу, боксу, бойових мистецтв В’єтнаму, важкої атлетики, волейболу, греко0римської боротьби, дзюдо, кікбоксингу, косікі карате, легкої атлетики, пауерліфтингу, спортивної гімнастики, тенісу, футболу, армрестлінгу, черлідингу, шахів, альпінізму і скелелазіння, а також аматори велоспорту представники громадських організацій «Східний вітер» та «Добровело» стрункими рядами пройшли перед глядачами та почесними гостями.

Начальник управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир МИЦИК привітав всіх присутніх зі святом та побажав спортсменам багато важливих звершень на їх життєвому шляху. Володимир Петрович також  висловив сподівання, що про зручну та комфортну спортивну інфраструктуру Добропілля дізнаються далеко за межами Донецької області.

Наступна частина свята ознаменувалася нагородженням працівників галузі спорту та видатних молодих спортсменів нашого міста, які отримали подяки, медалі, кубки від Добропільського міського голови Андрія АКСЬОНОВА, Володимира МИЦИКА та начальника відділу сім’ї, молоді та спорту міської ради Віталія КЛИЧОВА. Юні футболісти з команди «Шахтар» отримали також сертифікат на відвідування футбольного матчу «Шахтар-Динамо», який відбудеться в Харкові вже 7 квітня.  Валерію БЕГЄЄВУ, який очолює рух велолюбителів Добропілля, було передано сертифікат на суму 195 тисяч гривень для відкриття секції з велоспорту.

По завершенню урочистої частини розпочалась діяльність по локаціям, стартували легкоатлетичний забіг на 5 км та велопробіг довжиною 60 км.

ds1

ds2

ds3

ds4

ds5

ds6

ds7

ds8

ds9


Джерело: https://mrd.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх