В Добропілі неповнолітнього суб'єкта пробації мотивували до здорового способу життя

Переглядів: 1149 0 22.10.2019 в 07:30:54 Новини підприємств
В Добропілі неповнолітнього суб'єкта пробації мотивували до здорового способу життя

15 жовтня за ініціативою співробітників Добропільського міськрайонного відділу пробації в приміщенні наркологічного відділення Добропільської лікарні проведена лекція «Здоровий спосіб життя» для неповнолітнього засудженого. Захід відбувся з метою профілактики негативних проявів у молодіжному середовищі та пропаганди здорового способу життя.

Лікар-нарколог провів з неповнолітніми довірчу бесіду про наслідки куріння, вживання спиртних напоїв і наркотиків. Також було надано консультацію інспектору відділу щодо поводження з дітьми, які мають сформовану залежність від психоактивних речовин.

Під час заходу головний лікар наркологічного відділення лікарні Олена Гончарук розповіла багато цікавих фактів, що демонструють переваги здорового способу життя. Після чого до перегляду був презентований документальний фільм на тематику заходу.

По закінченню заходу відбувся цікавий діалог між підобліковим та лікаркою, який змусив неповнолітнього задуматися про те, чи правильно він будує своє життя і чи не час в ньому щось змінити на краще.


Джерело: Добропільський міськрайонний відділ


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх