В детском саду «Колокольчик» состоялся конкурс «Умники и умницы» + ФОТО

Переглядів: 1260 0 22.01.2018 в 10:00:22 Освіта
В детском саду «Колокольчик» состоялся конкурс «Умники и умницы» + ФОТО

18.01.2018р. в дитячому садочку «Дзвіночок» відбувся традиційний конкурс «Розумники і розумниці» серед найрозумніших малят старшої групи, мета якого – викликати інтерес до інтелектуальної діяльності, проявляти наполегливість, цілеспрямованість, сприяти розвитку логічного мислення, а головне – подарувати дітям радість і задоволення від ігор розвиваючої спрямованості.

Завдання,які пропонував Професор Точних Наук (Мосейчук К.М.) відверто кажучи, були нелегкі для дошкільників. Тому де-які дітлахи затруднялись в їх вирішенні та дуже переживали з цього приводу. Але добра Фея (Моденко Г.С.) своєю «чарівною» паличкою підтримувала усіх «розумників» мудрими настановами . Тому кожен намагався стати переможцем, заповзято працюючи над завданнями. Незнайко

(Воротиленко Д.В.), який прилетів на різнокольорових кульках, дуже був задоволений гарними знаннями та кмітливості дошкільників.

Складно було і журі підрахувати бали «розумникам». Та все - таки першим в усіх турах завжди був Сімінченко Сергій, який і посів І місце. Не набагато від нього відставав і Яричевський Назар (ІІ місце). Виважено та грамотно відповідав Єгор Захарченко (ІІІ місце). Активність та творчість проявила Андрєєва Аліса. Наприкінці Незнайко пригостив учасників солодкими призами. А переможці отримали дипломи та медалі.


Джерело: http://viddilosvitydmr.at.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх