В ЦРБ г.Доброполья прошел книжный кастинг "Книжный фаворит" + ФОТО

Переглядів: 1400 0 26.03.2014 в 22:22:43 Новини бібліотек
В ЦРБ г.Доброполья прошел книжный кастинг

 

 26 березня в читальному залі Добропільської міської бібліотеки пройшов книжний кастинг «Книжковий фаворит». Захід був присвячений «Тижню дитячої та юнацької книги». В гості до бібліотеки завітали учні 4-А та 4-Б класів ЗОШ № 7 та їх класні керівники Лейба Віра Павлівна та Арісмятова Лариса Леонідівна.

   В ході заходу учні здійснили подорож в історичне минуле книги. Бібліотекарі Воронцова Вікторія Вікторівна та Сіора Марина Миколаївна розповіли дітям про те, який шлях довелося пройти людству перш ніж світ побачила перша друкована книга. До уваги дітей була запропонована слайд презентація, яка містила фото малюнків на камені, глиняних табличок, папірусу, пергаменту, першого друкарського верстату, перших друкованих книг. Діти мали змогу на власні очі побачити та подержати в руках справжній єгипетський папірус.

  

   Учні в свою чергу принесли свої улюблені книжки та підготували про них розповіді. Після цікавих розповідей, школярі шляхом голосування визначали найулюбленіші книги: третє місце посіли книжки Едуарда Успенського, на другому місці улюблені книжки Всеволода Нестайко і почесне перше місце посіли дитячі енциклопедії. Тож, ми зайвий раз пересвідчилися, що наші діти читають книжки і роблять це із задоволенням. Тому цілком закономірно, що особливу увагу школярів привернула книжкова виставка «Читай цікаве та нове». На виставці була експонована дитяча та юнацька література, яка нещодавно поповнила фонд нашої бібліотеки.

   Тож, після свята багато хлопчиків та дівчаток пішли додому з новенькими книжками і гарним настроєм.

 Бібліотекар відділу обслуговування ЦМБ

Воронцова В.В.

Источник: http://dobro-biblio.ucoz.ru


Джерело: сайт міста Добропілля

ComForm">
avatar
Наверх