В Центральной городской библиотеке Доброполья ознакомили детей с правилами безопасности во время летних каникул + ФОТО

Переглядів: 1944 0 10.06.2015 в 13:39:41 Новини бібліотек
В Центральной городской библиотеке Доброполья ознакомили детей с правилами безопасности во время летних каникул + ФОТО

Ох вже ці канікули! Дітям – радість і розваги, а дорослим – турбота та новий клопіт про дітей: щоб не згоріли на сонці, не отруїлися свіжими овочами та фруктами, не грали на дорозі чи в інших небезпечних місцях, не потрапили у погану компанію та не нашкодили своєму здоров`ю.

В рамках роботи шкільного табору Добропільської ЦБС «Літні промінці на книжковій полиці» вихованці табору «Вербиченька», що працює при НВК №7, відвідали 5 червня захід «Літо, ах літо…», який був присвячений правилам безпеки під час літніх канікул. Діти разом з бібліотекарями повторили основні Правила дорожнього руху, правила безпеки в побуті, під час відпочинку на природі тощо. А на завершення заходу кумедні смішарики з мультфільму пояснили протягом кількох серій, які саме неприємності очікують на дітвору, якщо вони знехтують правилами безпечної поведінки.

А 9 червня чергова зустріч з малими відпочивальниками у супроводі педагогів Л.М.Арісмятової та О.А.Рудь пройшла під гаслом «Здоровим бути здорово!» Шкідливі звички, особливо пристрасть до вживання алкоголю та паління цигарок, надзвичайно поширені в Україні. Тож профілактичну роботу з дітьми треба починати, доки вони не стали заручниками тютюну та алкоголю. Бібліотекарі у доступній і зрозумілій формі розповіли дітям, чим загрожують людині ці згубні пристрасті, зіграли у гру «Яка це звичка?», а також запропонували увазі юної аудиторії презентацію відповідної тематики.

Зустріч завершилася на оптимістичній ноті, адже побачене і почуте має зупинити дитину, перш ніж вона увійде у «рабство» до звички.

Настрій школярам підняли герої мультфільмів «Вінні-Пух», «Троє з Простоквашиного» та «Обережно, - мавпочки!».

Источник: http://dobro-biblio.ucoz.ru


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх