В ЦДЮТ прошел заключительный педагогический совет + ФОТО + ВИДЕО

Переглядів: 1313 0 07.06.2015 в 08:38:51 Творчість
В ЦДЮТ прошел заключительный педагогический совет + ФОТО + ВИДЕО

«Провідні педагогічні технології – запорука ефективності сучасного заняття»

 

 

5 червня 2015 р.  в ЦДЮТ  пройшла заключна педагогічна рада, на якої були розглянуті актуальні питання сучасного заняття з досвіду роботи педагогів позашкільного навчального закладу.

 

Своїми педагогічними знахідками з використання сучасних методик на етапі мотивації навчальної діяльності вихованців поділилася Сердюк Катерина Леонідівна, керівник ансамблю ложкарів «Озорники».

Якими методами та прийомами користується при актуалізації опорних знань вихованців на заняттях вокальної студії «Дзвіточок» розповіла Московцева Катерина Валеріївна.

 

 

 

Керівник образотворчої студії «Колібрі», Мазій Віолета Володимирівна презентувала сучасні форми і методи контролю і корекції знань, якими користується в своїй педагогічній практиці. 

 

 

 

 

З методикою проведення етапу рефлексії ознайомила керівник зразкової майстерні «Стиль» Травіна Олена Володимирівна, яка практично продемонструвала найефективніші його форми учасникам педагогічної ради. 

 

 

На заході було підведено підсумки методичної виставки з теми «Впровадження новітніх технологій – джерело формування компетентної особистості вихованця». Учасник виставки отримали сертифікати, переможці нагороджені грамотами ЦДЮТ. 

 

Творча група в складі Сагайдака Євгена Валентиновича Зубцової Юлії Олександрівни, Шульги Тетяни Олександрівни подарували всім учасникам заходу незабутні враження від перегляду  відео сюжету від інспекторки ЗЕЙМУНТ.

Источник: http://dobr-cdut.jimdo.com


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх