В ЦДЮТ г.Доброполья заседал Родительский Совет

Переглядів: 1840 0 21.04.2016 в 16:26:03 Творчість
В ЦДЮТ г.Доброполья заседал Родительский Совет

19 квітня 2016 року актова зала гостинно прийняла членів Батьківської Ради ЦДЮТ. Під час засідання були розглянуті актуальні питання з навчально-виховної та господарчої діяльності Центру.

З етапами реалізації та рівнем результативності виховного проекту «Моя Україна красива і вільна, я з нею пов'язую долю свою» присутніх ознайомила Анна Єфремова, зав. методичним відділом. Оксана Горєлова, заступник Голови Батьківської Ради ЦДЮТ, звітувала про використання благодійних батьківських внесків.

Про зміцнення господарської бази ЦДЮТ за «Програмою розвитку ЦДЮТ на 2012-2017 рр.» довела до відома батьків Валентина Марченко, директор ЦДЮТ. Про результати роботи педагогічного батьківського всеобучу у цьому навчальному році розповіла Анна Єфремова, зав. методичним відділом. Про співпрацю батьківської громадськості та освітян щодо зміцнення матеріально-технічної бази народного ансамблю українських народних інструментів «Козаченьки» розповіла Євгенія Салтовська, Голова Батьківського комітету народного ансамблю українських народних інструментів «Козаченьки».

З моніторингом участі вихованців гуртків, творчих об'єднань у конкурсах, виставках, фестивалях різного рівня ознайомила Валентина Черняк, зав. відділом декоративно-прикладної та технічної творчості. Про реалізацію міського проекту «Мі самі творимо майбутнє» (по роботі з трудними підлітками) доповіла Олена Коваль, зав. масовим відділом.

Досвід роботи педагогів з проблеми «Партнерство керівника гуртка і сім'ї у вихованні дитини висвітлили: Олена Травіна, керівник зразкової майстерні декоративно-прикладної творчості «Стиль»; Алла Кимерина, керівник народної ізостудії «Фантазія» та Тетяна Шульга, керівник театральної студії «Джем».

Наприкінці засідання Валентина Марченко, директор ЦДЮТ щиро подякувала батькам за роботу батьківських комітетів, за плідну співпрацю з керівниками гуртків та підтримку творчих досягнень у конкурсах та фестивалях різних рівнів.


Джерело: http://dobr-cdut.jimdo.com


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх