Презентація команди дівчат з баскетболу від ДЮСШ + ФОТО

Переглядів: 752 0 11.02.2020 в 12:30:52 Новини спорту
Презентація команди дівчат з баскетболу від ДЮСШ + ФОТО

Мешканцям Добропілля та за його межами відомо, що м.Добропілля претендує на звання спортивної столиці Донеччини. Спортивне життя представлено багатьма секціями, вихованці яких є багаторазовими чемпіонами різноманітних змагань.

Баскетбол є одним з найпопулярніших видів спорту серед командних ігор. У 2019 році відновився тренерський склад відділення баскетболу ДЮСШ, і для розвитку баскетболу до нашого міста було залучено два нових тренера Леонід МИХАЛКО та Олексій ОЧЕРЕТНИЙ.

Керівництвом міста була поставлена мета - формування тренером-викладачем Олексієм ОЧЕРЕТНИМ жіночої команди дівчат, здатної бути конкурентоспроможною з іншими спортивними клубами і жіночими командами України.

Для реалізації цілей і завдань було проведено цілеспрямований набір і спортивний відбір кандидатів до збірної команди на базі двох закладів загальної середньої освіти Добропільский НВК «Спеціалізована школа І-ІІІ ст. з поглибленим вивченням окремих предметів №4 – ДНЗ» (директор Томчук С.В.) та НВК «І-ІІІ ст.№7 – ДНЗ» (директор Мелешко Л.В.). На сьогодні склад команди з 12 основних гравців і 9 запасних сформований і затверджений в ДЮСШ.

Надалі проводиться конкурсний набір кандидатів у команду.

Керівництво шкіл надає сприяння у формуванні та становленні команди. На початковому етапі була сформована основа команди в кількості 16 осіб, які у грудні 2019 р. вперше захищали честь м. Добропілля на чемпіонаті Донецької області у м. Мирноград, де зайняли IV місце.

З метою підняття командного духу, налаштування гравців на подальші перемоги у змаганнях більш високого рівня 8 лютого у спортивній залі Палацу спорту м. Добропілля відбулося урочисте вітання першої в історії ДЮСШ жіночої команди баскетбольної команди – БК «Добропілля».

З привітанням спортсменок виступив начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Добропільської міської ради Віталій КЛИЧОВ та директор ДЮСШ Ірина БАЗЮК. Юні баскетболістки отримали іменні сертифікати про зарахування в ДЮСШ відділення баскетболу.

Приємним сюрпризом для всіх присутніх став виступ команди черлідерів.

Після цього за традицією пройшло тренування у рамках «Діти + Батьки». І, як завжди, всі учасники отримали позитивні емоції та заряд бадьорості.

Кожен присутній мав можливість написати свої побажання юній команді на стенді «Лист у майбутнє БК «Добропілля».

Жіноча команда після отримання сертифікатів розпочала підготовку до кваліфікаційного чемпіонату України, який відбудеться в місті Залізний Порт Херсонської області з 7 по 13 червня.

Після цього команда отримає можливість захищати честь міста Добропілля в регулярному чемпіонаті України (Всеукраїнської юнацької баскетбольної ліги) сезону 2020-2021.

Перед командою поставлена мета потрапити і закріпитися в числі кращих команд України в дивізіоні А.

Сподіваємося, що всі побажання здійсняться, дівчата досягнуть великих успіхів не тільки в Україні, а назва нашого чарівного міста пролунає і за межами нашої країни.

Вітаємо спортсменів та бажаємо досягти звання чемпіонів!


Презентація команди дівчат з баскетболу від ДЮСШ + ФОТО


Презентація команди дівчат з баскетболу від ДЮСШ + ФОТО


Презентація команди дівчат з баскетболу від ДЮСШ + ФОТО


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх