У поліції Добропілля на обліку знаходиться вісім неповнолітніх

Переглядів: 1060 0 25.07.2021 в 07:30:14 Новини поліції
У поліції Добропілля на обліку знаходиться вісім неповнолітніх

Щоб вберегти дітей від повторних необдуманих кроків, поліцейські проводять з ними індивідуальні та колективні зустрічі, спілкуються з їхніми батьками чи опікунами, співпрацюють з педагогами навчальних закладів.

У підлітковому віці діти прагнуть дорослості, нових відчуттів та не завжди здатні усвідомлювати наслідки своїх дій. Часто це призводить до того, що підлітки, які оступились, потрапляють на лаву підсудних. Працівники ювенальної превенції Добропілля практикують різноманітні форми профілактичної роботи з неповнолітніми правопорушниками, шукають найбільш ефективні методи, які дозволять дітям стати законослухняними громадянами.

На сьогодні у поліції Добропілля на обліку знаходиться вісім неповнолітніх. З ними та їхніми батьками ювенальні поліцейські проводять роз’яснювальну роботу.

Так, сьогодні до ювенальних поліцейських Добропілля були запрошені юні порушники. Інспектори ювенальної превенції нагадали неповнолітнім про основні правила безпечної поведінки, роз’яснили їхні права та обов’язки, також розповіли як не стати жертвою злочину та куди слід звертатися за допомогою, якщо виникають проблеми.

«Профілактичні заходи з дітьми, які скоїли правопорушення, орієнтовані перш за все на попередження та недопущення повторного скоєння ними злочинів. Ми намагаємось знайти індивідуальний підхід та допомогти кожному підлітку, що опинився у важкій життєвій ситуації. І якщо неповнолітні стануть на шлях виправлення це буде позитивний результат не лише для правоохоронців, але й для суспільства в цілому», - зазначила інспектор сектору ювенальної превенції Юлія Мурашко


Джерело: Добропільське Відділення Поліції

ComForm">
avatar
Наверх