У Покровському районі з початку року поліцейські розшукали 43 дітей

Переглядів: 651 0 18.08.2021 в 10:30:49 Новини поліції
У Покровському районі з початку року поліцейські розшукали 43 дітей

Поліцейські розшукали усіх зниклих неповнолітніх, про яких надходили повідомлення на лінію 102. Жоден з них не став жертвою злочину чи правопорушення.

У поточному році до Покровського районного управління поліції та його структурних підрозділів надійшло 43 повідомлення про зникнення неповнолітніх. Місцезнаходження всіх зниклих неповнолітніх встановлено. Поліцейські знаходили юних втікачів на вулицях, за місцем мешкання їх друзів, знайомих та навіть в інших населених пунктах.

У більшості випадків підлітки вдаються до втечі через конфлікти з батьками та рідними, рідше – прагнуть свободи. А маленькі діти губляться в основному через неуважність батьків.

Так, на вихідних покровські поліцейські розшукали та повернули додому 15-річну дівчину, яка пішла з дому та кілька днів не поверталась. Встановлено, що неповнолітня була у друзів. З дівчиною та батьками інспектори ювенальної превенції провели профілактичні бесіди.

Правоохоронці радять дорослим приділяти дітям більше уваги: цікавитися їхнім життям, стосунками з однолітками, захопленнями й думками. Ці знання допоможуть батькам (та іншим дорослим, які відіграють в житті дитини важливу роль) побудувати здорові стосунки, засновані на повазі й турботі.

Якщо ваша дитина зникла, негайно телефонуйте на оперативну лінію 102 або звертайтеся у найближчий відділ поліції. Не гайте часу - важлива кожна хвилина!

Покровське районне управління поліції

Донецької області


Джерело: НОВИЙ ШЛЯХ


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх