В Добропольском районе полицейский применил оружие для задержания нарушителя с ножом

Переглядів: 1352 0 29.08.2018 в 10:00:23 Новини поліції
В Добропольском районе полицейский применил оружие для задержания нарушителя с ножом

На співробітників групи реагування патрульної поліції, які вночі прибули на виклик у м. Білицьке, кинувся чоловік з ножем. Подробиці повідомляє сайт Покровського відділу поліції.

Сьогодні близько 00.20 на лінію 102 надійшло повідомлення від мешканця м.Білицьке про те, що троє п’яних невідомих вибивають двері в його квартирі. На місце події виїхала група реагування патрульної поліції Добропільського відділення поліції.

Однак за вказаною адресою знаходився лише заявник, який перебував у стані алкогольного сп’яніння. Чоловік узяв ніж та пішов на поліцейських.

На вимоги поліції та попередження про застосування табельної зброї зловмисник не відреагував і кинувся на одного з працівників.

Поліцейський зробив попереджувальний постріл вгору. 36-річний неодноразово судимий правопорушник був затриманий та доставлений до відділення поліції. Ніж вилучено.

Відносно нападника відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 345 «Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до 3 років.


Джерело: http://orbita.dn.ua

Мітки: полиция, нож


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх