У м.Бiлозерське зiбрали 83 анкети для відбору та участі у проєкті в межах створення соціального шкільного підприємства “NoMotloH”

Переглядів: 1087 0 20.03.2021 в 10:30:43 ГО Добро
У м.Бiлозерське зiбрали 83 анкети для відбору та участі у проєкті в межах створення соціального шкільного підприємства “NoMotloH”

Цифра тижня – 83!
Саме стільки анкет ми отримали для відбору та участі у проєкті в межах створення соціального шкільного підприємства “NoMotloH” громадською організацією «Добропільський центр молоді “Добро”» у партнерстві із Білозерською загальноосвітньою школою І–ІІІ ступенів №18 Добропільської міської ради Донецької області.
Учасники пройшли співбесіду, за результатом якої було сформовано команду для впровадження соціального шкільного підприємництва “NoMotloH”. Шкільна фірма працюватиме над зміною культури поводження зі сміттям, зокрема, із вже непотрібним одягом. Таким речам можна знайти корисне застосування: приміром, шити іграшки, торбинки, чохли для мобільних телефонів тощо. А потім – продавати через онлайн-платформи.
Якщо ви не потрапили до команди, то ще маєте можливість долучитися до проєкту та пройти участь у тренінгах. Для участі у тренінгу заповняйте реєстраційну форму за посиланням: http://bit.ly/тренінг_NoMotloH
Діяльність соціального шкільного підприємництва будуватиметься на основі навчальної програми за вибором «Соціальне шкільне підприємництво» та навчального посібника «Соціальне шкільне підприємництво: твій перший стартап», які були розроблені спеціально для вчителів, батьків та учнів 8 (9,10,11) класів та дістали затвердження Міністерства освіти та науки України.
З матеріалами можна ознайомитись за посиланням:
• Начальна програма: http://bit.ly/навчальнапрограма
• Посібник: http://bit.ly/посібник_із_СШП
Зацікавились? Тоді беріть участь у конкурсному відборі. Для цього – заповнюйте реєстраційну форму за посиланням: http://bit.ly/form_123
Проєкт зі створення соціального шкільного підприємства “NoMotloH” реалізується в межах проєкту «Заснування соціальних шкільних підприємств у сільській місцевості та малих містах України для заохочення молоді до соціального підприємництва у Івано-Франківській, Житомирській і Донецькій областях», що виконується @Фондом Східна Європа та @ChildFund Deutschland e.V. і фінансується @Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини.
Детальніше про проєкт читайте на http://sse.eef.org.ua/


У м.Бiлозерське зiбрали 83 анкети для відбору та участі у проєкті в межах створення соціального шкільного підприємства “NoMotloH”


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх