У Добропiллi завершується прокт ЕКОМІСТО=ЕКОДІМ + ФОТО

Переглядів: 635 0 17.11.2020 в 10:30:12 Суспільство
У Добропiллi завершується прокт ЕКОМІСТО=ЕКОДІМ + ФОТО

Команда проекту «ЕКОМІСТО=ЕКОДІМ» вийшла на фінішну пряму, а це означає, що наш проєкт завершується. Але ж цієї публікації ми не змогли оминути, а тому, інформуємо вас про наступне.
Сьогодні наша публікація посвячена малечі зі старшої групи дитячого навчального закладу «ВУГЛИК», що розташований в м-н .Молодіжний в м.Добропілля.
Малята так захопилися питанням збереження довкілля і сортування вторинної сировини, що під час перегляду фільму «ЧИСТО ВИШГОРОД» побачили, як дітлахи збирають, сортують і направляють на переробку вторинні відходи. Пройнялися темою збереження довкілля. І зрозуміли, якщо кожний у себе вдома буде сортувати вторинну сировину на ПЕТ, скло, метал, папір та інші відходи, ми ще зможемо зберегти наш простір в дитячому садочку, школі, у дворі будинку, в місті, в якому мешкаємо, в рідній країні - УКРАЇНІ, на планеті під назвою ЗЕМЛЯ.
Одна дівчинка розповіла, як буде чисто все навколо, якщо ми разом будемо сортувати вдома втор сировину, виносити і розкладати її до контейнерів відповідного виду. Захоплюючі фото, зроблені вихователькою Вікторією Вікторівною, демонструють з яким інтересом дітлахи перейнялися питанням збору і сортування вторинної сировини задля чистого довкілля навколо.

Нагадуємо, що проєкт «ЕКОМІСТО = ЕКОДІМ» впроваджується за програмою малих грантів, яка адмініструється ІСАР Єднання в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агенції ООН:Програма розвитку ООН (ПРООН), структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення(UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО)

Програму підтримують тринадцять міжнародних партнерів:Європейський Союз (ЄС), Європейський банк (ЄІБ), Посольство США в Україні,а також уряди Великої Британії, Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.

Авторство фото: вихователька БОГДАН ВІКТОРІЯ ВІКТОРІВНА


У Добропiллi завершується прокт ЕКОМІСТО=ЕКОДІМ + ФОТО


У Добропiллi завершується прокт ЕКОМІСТО=ЕКОДІМ + ФОТО


У Добропiллi завершується прокт ЕКОМІСТО=ЕКОДІМ + ФОТО


Джерело: ГС "Добропільське териториальне об'єднання власників житла "Надія"

ComForm">
avatar
Наверх