В Доброполье задержали вооруженного любителя "cелфи"

Переглядів: 1546 0 08.08.2017 в 12:00:48 Новини поліції
В Доброполье задержали вооруженного любителя
18-річного мешканця сусідньої області, який розшукується поліцією за скоєння крадіжок, виявили поліцейські на березі місцевого ставка в Добропіллі. Серед речей «гастролера» опинилася рушниця, яку молодик носив із собою «заради гарних фотографій». Правоохоронці образу ж вилучили зброю, а молодий чоловік тепер відповідатиме перед Законом не тільки за майнові правопорушення, а й за зберігання рушниці.
Майже щодня виявляються правопорушники, які попри всі заборони та покарання, продовжують зберігати чи тримати при собі такі предмети. Так, до Добропільського відділення поліції надійшла інформація про те, що в місті може перебувати мешканець з Луганської області, який скоїв низку крадіжок. Також було повідомлено, що чоловік можливо має при собі зброю.
photo 209 08 07 12 56 15 2
Патрулюючи місто, правоохоронці побачили молодого чоловіка, зовні схожого на зазначеного в повідомленні. Під час перевірки документів та речей невідомого, поліцейськими було встановлено, що він є мешканцем Луганської області, а в Добропілля приїхав у гості до знайомих. Оглянувши речі, які мав при собі молодик, правоохоронці виявили рушницю. Правопорушник пояснив, що знайшов зброю у липні цього року та вирішив залишити в себе, аби робити селфі та хвалитися друзям.
Така зухвалість і легковажне ставлення до зброї може опинитися для 18-річного хлопця «додатком» до відповідальності за попередні правопорушення. Носіння, зберігання, придбання, передача чи збут вогнепальної зброї, бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу караються позбавленням волі на строк до 7 років відповідно до ч. 1 ст. 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України.
Співробітники поліції ведуть цілодобову боротьбу із незаконним обігом зброї. Взагалі, з початку поточного року співробітниками поліції Покровської оперзони зареєстровано 125 фактів незаконного зберігання зброї, боєприпасів, вибухівки та 17 фактів незаконного зберігання холодної зброї. З незаконного обігу вилучено гранатомет, 2 одиниці автоматичної зброї, 6 пістолетів, 72 бойові гранати, 600 грам вибухівки, 4260 одиниць боєприпасів та 17 одиниць холодної зброї.

Джерело: http://shkvarki.org


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх