У Добропіллі судили чоловіка, який вбив безпритульну собаку з пневматичної гвинтівки

Переглядів: 1590 1 17.09.2021 в 08:30:31 Новини поліції
У Добропіллі судили чоловіка, який вбив безпритульну собаку з пневматичної гвинтівки

У с. Іверське 14.05.2021 чоловік умисно, розуміючи, що його дії носять протиправний характер, передбачаючи суспільно-небезпечний характер своїх дій та бажаючи їх настання, достовірно усвідомлюючи, що в результаті пострілу тварина зазнає сильний фізичний біль та страждання, від якого остання може загинути, здійснив один прицільний постріл із належної йому пневматичної гвинтівки «Hatsan air tact Magnum», яка була заряджена однією свинцевою кулькою калібром 4,5мм в голову безпритульного собаки, внаслідок чого спричинив пошкодження у виді відкритої черепної рани лобної кістки черепа з лівої сторони над лівим оком, що є несумісним з життям і стало причиною смерті собаки.

Чоловік під час судового засідання визнав повністю себе винним у вчиненні інкримінованого йому правопорушення.

Суд ухвалив визнати винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст.299 ч.1 КК України, та призначити чоловіку покарання у виді штрафу в розмірі 1000 (однієї тисячі) неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що складає суму 17000 (сімнадцять тисяч) грн. 00 коп.

Пневматичну гвинтівку «Hatsan air tact Magnum» та кулі (пульки) в пластиковій коробці, що вилучені і знаходяться в камері зберігання речових доказів відділення поліції №1 Краматорського РУП ГУНП в Донецькій області  - конфіскувати в дохід держави.

 

 

Джерело: https://reyestr.court.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



avatar
1 vodovorot-85 • 22:04:21, 16.09.2021
а то что эта свора собачек на детей кидается по среди дня то ничего.Не город а псарня какая то..
ComForm">
avatar
Наверх