У Добропіллі сп’янілий водій потрапив у ДТП + ФОТО + ВIДЕО

Переглядів: 2702 0 25.03.2020 в 09:30:40 Новини поліції
У Добропіллі сп’янілий водій потрапив у ДТП + ФОТО + ВIДЕО

Минулого вечора в Добропіллі сталася дорожньо-транспортна пригода, у якій постраждав водій автомобіля Шевроле. За даним фактом відкрито кримінальне провадження.

Минулого вечора до чергової частини Добропільського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що на одній з вулиць міста сталася аварія, у якій постраждав 22-річний водій автомобіля Шевроле.

Виїздом на місце події поліцейські встановили, що водій легковика сів за кермо напідпитку, не впорався з керуванням та здійснив зіткнення з бордюром. В результаті чоловік отримав травми та був госпіталізований до міської лікарні.

Відносно правопорушника поліцейські склали адміністративний протокол за ст. 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) Кодексу України про адміністративні правопорушення та відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Вчера мы уже сообщали о происшествии на аллее шахтеров. Сегодня Виталий Дрюченков снял последствия в светлое время суток... Комментарии, конечно же...: 1. Чётка магёт 2. Видел из окна этот экшон) 3. Куплю шеврик в любом состоянии 4. Спустя час на Авито НЕ БИТ НЕ КРАШЕН 5. Шел N день карантина. Дело было вечером, делать было нечего 6. Низко пошол видать к дождю 7. Писать ничего не буду все норм 8. Пересмотрел киношек 9. Типа "Вин Дизель смог и Я смогу"

Публикация от Доброполье Онлайн (@dobrepoleonlayn)


У Добропіллі сп’янілий водій потрапив у ДТП + ФОТО + ВIДЕО


У Добропіллі сп’янілий водій потрапив у ДТП + ФОТО + ВIДЕО


Джерело: Покровський відділ поліції Донецької області

Мітки: ВИДЕО, дтп


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх