У Добропіллі проходила велика спартакіада з Олімпійських видів спорту + ФОТО + ВIДЕО

Переглядів: 838 0 14.07.2020 в 10:30:26 Новини спорту
У Добропіллі проходила велика спартакіада з Олімпійських видів спорту + ФОТО + ВIДЕО

З 9 по 11 липня 2020 року в Добропіллі проходила велика спартакіада з Олімпійських видів спорту. У змаганнях брали участь 8 команд, понад 130 спортсменів. Учасники виборювали перемогу в 11 видах спорту: волейбол, стрітбол, шахи, шашки, настільний теніс, армрестлінг,  міні-футбол, біг на 100 м, естафета 4х100 м, плавання, перетягування канату.

На урочисте відкриття завітали міський голова Андрій АКСЬОНОВ, заступник міського голови Олексій ГАЛИЦЬКИЙ та начальник відділу у справах сім'ї, молоді та спорту міської ради Віталій КЛИЧОВ.Учасники спартакіади  проявили силу волі і твердість характеру, продемонстрували спритність і витривалість та спортивну винахідливість.

По закінченню змагань відбулась урочиста церемонія нагородження учасників на стадіоні «Авангард» м. Добропілля. З вітальним словом до присутніх звернувся міський голова Андрій АКСЬОНОВ. Він  висловив сподівання що змагання стали справжнім святом спорту, здоров’я та юності!

За підсумками загальнокомандного заліку місця розподілилися таким чином:

1 місце – секція футболу

2 місце – секція боксу

3 місце – секція дзюдо

Чемпіонів нагороджено грамотою, медалями, перехідним кубком, путівкою вихідного дня та сертифікатом на 5 000 грн. для придбання спортивного інвентарю. Призери отримали грамоти та медалі.

sp 1

 

sp 4

 

Вiдео - ТРК Орбiта


Джерело: https://mrd.gov.ua

Мітки: спорт


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх