В Белозерском на пожаре спасли женщину

Переглядів: 1353 0 20.02.2018 в 10:00:22 Новини МНС
В Белозерском на пожаре спасли женщину
17 лютого о 10:40 на телефон Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вул. Південна у м. Білозерське Добропільського району Донецької області. За вказаною адресою були направлені чергові відділення 19-го Державного пожежно-рятувального загону.
На місці події рятувальники з’ясували, що з квартири на 1-му поверсі 5-ти поверхового житлового будинку йде дим. Керівником гасіння пожежі було організовано проведення розвідки, обстеження поверхів під’їзду на наявність людей та гасіння пожежі в складі ланки ГДЗС. При проведені розвідки в квартирі, де було задимлення, на підлозі рятувальники виявили непритомну жінку, яку за допомогою ковдри вогнеборці винесли на свіже повітря та передали співробітникам швидкої медичної допомоги.
1 min6
Жінку було госпіталізовано в терапевтичне відділення Добропільської лікарні інтенсивного лікування з попереднім діагнозом – отруєння продуктами горіння.
 
Бійці ДСНС локалізували пожежу об 11:03 та ліквідували – об 11:16. Від Головного управління залучалось 6 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки.
 
Причина виникнення пожежі та завдані нею збитки встановлюються відповідними фахівцями.

Джерело: http://shkvarki.org


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх