Творчі колективи Великого Добропілля взяли участь у святкуванні Дня Європи

Переглядів: 787 0 21.05.2019 в 13:30:20 Творчість
Творчі колективи Великого Добропілля взяли участь у святкуванні Дня Європи

18 травня в Донецькій області традиційно масштабно пройшло святкування Дня Європи, тільки цього разу гостей з усіх міст і районів області приймав не сусідній Покровськ, а старовинний Бахмут.

Місто Добропілля на ньому представили творчі колективи Центру культури та дозвілля м. Добропілля, Центру культури та дозвілля м. Білозерське та Центру дитячої та юнацької творчості м. Добропілля. У затишному міському парку розмістилися гості з усієї області з презентаціями країн Євросоюзу. Добропіллю випала честь представляти колиску європейської цивілізації – прекрасну Грецію, і місто впоралося з честю. Не зникала черга охочих зробити фото з живими грецькими богами на фоні райського куточка, що був майстерно відтворений колективом ЦКД м. Добропілля, поруч малеча зацікавлено виготовляла яскраві пов`язки для красивих зачісок разом з майстринями ЦДЮТ. А в цей час на великій сцені відбувалося яскраве театралізоване карнавальне дійство, у якому колектив ЦКД м. Білозерське закружляв глядачів в запальному карнавалі квітів.

До вечора не вщухав гамір у парку Бахмута. У розпал свята на нього завітали високі гості: заступник голови Донецької ОДА Ігор Стокоз, представник Командування ООС полковник Євген Коваленко, Голова Офісу Ради Європи в Україні, Представник Генерального секретаря Ради Європи з питань координації програм співробітництва Ради Європи  Мортен Енберг, Радник Посольства Литовської Республіки Томас Сікорских, військовий комісар Донецького обласного військового комісаріату, полковник Олександр Сергєєв, начальник Головного управління Національної поліції в Донецькій області, генерал поліції третього рангу Микола Семенишин.


Джерело: https://mrd.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх