В Доброполье прошла неделя по противодействию буллингу

Переглядів: 655 0 20.09.2019 в 07:30:04 Новини поліції
В Доброполье прошла неделя по противодействию буллингу

Образливі прізвиська, глузування, підніжки, стусани з боку одного або групи учнів щодо однокласника чи однокласниці – це ознаки нездорових стосунків, які можуть призвести до цькування — регулярного, повторюваного день у день знущання. Практично в кожному класі є учні, які стають об’єктами глузувань та знущань, а також агресори, які є ініціаторами булінґу.

Найчастіше цькування ініціюють надміру агресивні діти, які люблять домінувати, тобто бути «головними». Їх не турбують почуття і переживання інших людей, вони прагнуть бути в центрі уваги, контролювати все навколо. Принижуючи інших, вони підвищують власну значущість. Нерідко це відбувається через глибокі психологічні комплекси кривдників. Можливо, вони самі переживали приниження або копіюють ті агресивні й образливі моделі поведінки, які є у їх сім’ях.

З метою запобігання зазначеним проявам агресивної поведінки дітей та з нагоди тижня протидії булінгу на базі Добропільської школи працівниками Добропільського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з представниками Добропільського МРВ Покровського ВП ГУНП, служби у справах дітей Добропільської РДА та психологом Добропільського МРВ філії ДУ «Центр пробації» був проведений захід на тему: «Що таке булінг? Методи попередження та протидії».

Під час заходу було обговорено основні прояви булінгу та відповідальність за його вчинення. Наприкінці спілкування кожен учасник отримав буклет-пам’ятку на дану тему.


В Доброполье прошла неделя по противодействию буллингу


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх